Orange is the New Black

Hallo Loves! Gelukkige maandag! Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig weekend hebben gehad. Ik kijk altijd uit naar een rustgevende en ontspannen weekenden met het gezin na productieve en drukke weken. Op zaterdagochtend hebben we de “Mickey Mouse Clubhouse” -auto van Nolan opgezet. Hij was geobsedeerd door de auto en vond het leuk om door het huis te worden geduwd. Je kunt de foto op mijn Instagram bekijken. Daarna gingen Nolan en ik uit voor een playdate met een vriend en Real Sociedad Thuisshirt haar dochter – geweldig. Ik hou van playdates en ga met andere moeders chatten.
Op zondag na de kerk keek ik naar de Wereldbekerfinale terwijl ik genoot van mijn favoriete traktatie, d.w.z. bevroren yoghurt. Het was zo’n leuk spel om naar te kijken en ik ga het toernooi missen. Hebben jullie het spel gekeken?
De outfit van vandaag is overwegend oranje; Ik denk dat “Orange is the New Black” – ik kan tegenwoordig niet genoeg krijgen van de kleur. Ik heb een zwart vest opgenomen om de sinaasappel af te zetten terwijl ik de zwarte accenten op de pompen aanvulde.

Outfit: Zara -broek (oud, vergelijkbaar hier & hier) // Zara Top Urawa Red Diamonds Thuisshirt (oud, hou hier HIER & HIER) // Eintracht Frankfurt Thuisshirt H & M JAAG (OUD, LIEFDE DIT HIER) // RAY BAN BAN BAN BANGEN (HIER) // LIPSTICK (hier) // Michael Kors kijken (oud, vergelijkbaar hier) // Gianvito Rossi Pumps (hier uitverkocht, verschillende kleuren hier of hier – hier te koop) // Forever21 ketting (oud)
Gelijkwaardige producten:

<< >

JavaScript is momenteel uitgeschakeld in deze browser. Reactiveer het om deze inhoud te bekijken.
Bedankt voor het langskomen, nog een fijne dag.
Xoxo
Stella
Gefotografeerd door Deji

U kunt ook genieten:

Geweldige vondsten onder de $ 100 om nu te kopen

Hoe je je kunt kleden voor een cocktailparty …

De meest begeerde zomerjurk om te dragen …

Hoe u uw werkoutfit kunt vernieuwen …

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!